Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πήρε “εκδίκηση” για την ήττα του πρώτου γύρου η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες η Νέα Ιωνία επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α ΕΠΣΑ της Α.Ε Ηρακλείου με 4-2 στο δημοτικό γήπεδο Ηρακλείου.

Το σκορ άνοιξε στο 18 όταν ο Παπαδόπουλος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντάλα.

Και ενώ όλα δείχνανε ότι το Ηράκλειο θα κατάφερνε να ισοφαρίσει, ήρθε ακόμα ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Καλογέρη ο οποίος βρέθηκε ελεύθερος αρκετά έξω από την περιοχή των γηπεδούχος και με ένα άπιαστο ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-2.

Μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλείου, ο  Νησαριώτης πλάσαρε εύστοχα τον Ντάλα στο 78 και οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τους 3 βαθμούς. Στην αμέσως επόμενη φάση η Νέα Ιωνία εκμεταλλεύεται ακόμα ένα λάθος της άμυνας και δίνει διαστάσεις θριάμβου στο ντέρμπι με τον Κομνηνό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν ένα τέρμα με τον Γκρέμι, από κοντινή κεφαλιά και εν τέλει στο 86 να διαμορφώσουν το τελικό 2-4 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Υφαντή. Το παιχνίδι τελείωσε με μικρή καθυστέρηση λόγω έντασης στις κερκίδες και η ομάδα της Νέας Ιωνίας πανηγύρισε μια τεράστια νίκη.

Να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του την ομάδα της ΑΕ Ηρακλείου για την φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη της αποστολής της ομάδας κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα. Παράλληλα συνεχάρη τη διαιτησία για τη στάση της αφού έδειξαν ότι οι κύριοι Παναγιωτάρας, Ίσσα και Καραγεώργος αποτελούν πρόσωπα στα οποία μπορεί να στηριχτεί η ελληνική διαιτησία.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλας, Ηλιακίδης (83′ Τελχάι), Καλιακούδας, Λιαπίδης (83′ Ιωαννίδης), Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Υφαντής, Χρήστου, Σταυρογιάννης, Αντωνόπουλος, Αυγέρης (64′ Γκρέμι)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος, Γκρόσιος, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Μπανιάς (81′ Αχμέτ), Κομνηνός (81′ Ντούνης), Παπαδόπουλος, Ντυρμίσι (61′ Ούτσικας), Καλογερής (75′ Νησαριώτης), Σισέ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ