Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Μηνυτήρια αναφορά από τη Ραχήλ Μακρή διασύρει έμμεσα το δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η καταγγελία της Ραχήλ Μακρή, στην Εισαγγελία Αθηνών, εκθέτει έστω και έμμεσα, ανεπανόρθωτα και τη Δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής

Σε έναν ακόμη κύκλο προβλημάτων εμπλέκεται έστω και έμμεσα η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης, κα Ραχήλ Μακρή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παλλήνης έχει προσληφθεί από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, σύμβουλος επ’ αμοιβή σε Δημοτική Επιχείρηση του δήμου Ηρακλείου.

Πάντα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης, από το νόμο υπάρχει ασυμβίβαστο και κατηγορεί τόσο τον δήμαρχο Παλλήνης όσο και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, για την τέλεση των αδικημάτων παράβασης καθήκοντος και απιστίας.

Συγκεκριμένα, η κα Μακρή δήλωσε βγαίνοντας από την εισαγγελία: “Κατέθεσα σήμερα 19/4/2019 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των αδικημάτων παράβασης καθήκοντος και απιστίας, καθώς παρά το νόμο ο ΓΓ του Δήμου Παλλήνης με την άδεια και τις ευλογίες του Δημάρχου Παλλήνης συνεχίζει να ασκεί ελεύθερο επάγγελμα.

Εκμεταλλευόμενος την υψηλή Διοικητική Θέση που κατέχει στον κρατικό μηχανισμό παρά το γεγονός ότι από το νόμο προβλέπεται ασυμβίβαστο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ασκεί καθήκοντα συμβούλου επ’ αμοιβή σε Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Κατά συνέπεια ο Δήμος μας στερείται των υπηρεσιών του κατά τον χρόνο που αυτός ασκεί την παράλληλη εργασία σε άλλον Δήμο, ζημιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους Δημότες.

Σε μια εποχή που οι Δημότες Παλλήνης πλήττονται από ανεργία και φεύγουν στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας, αποτελεί σκάνδαλο η διπλοθεσία του κυρίου αυτού ο οποίος αμείβεται με δυο πλουσιοπάροχους μισθούς χιλιάδων ευρώ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ