Ειδήσεις
Με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος
Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκου Μπάμπαλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στην αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Δήμο Ηρακλείου, λόγω του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) που διατηρεί ο Ε.Ε.Σ. στη περιοχή.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος, κ. Μπάμπαλος, ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανανεώσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη δωρεάν εκμίσθωση της «Βίλα Αλίκη», όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Ε.Ε.Σ. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες από κοινού δράσεις, με γνώμονα πάντα την άμεση ανακούφιση και ενίσχυση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Υπενθυμίζεται ότι το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο Αττικής, για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους ηλικιωμένους προσφέροντας φροντίδα, στοργή, περίθαλψη και κοινωνική επανένταξη.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν