Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκου Μπάμπαλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στην αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Δήμο Ηρακλείου, λόγω του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) που διατηρεί ο Ε.Ε.Σ. στη περιοχή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος, κ. Μπάμπαλος, ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανανεώσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη δωρεάν εκμίσθωση της «Βίλα Αλίκη», όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Ε.Ε.Σ. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες από κοινού δράσεις, με γνώμονα πάντα την άμεση ανακούφιση και ενίσχυση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο Αττικής, για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους ηλικιωμένους προσφέροντας φροντίδα, στοργή, περίθαλψη και κοινωνική επανένταξη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ