Με μεγάλη συμμετοχή η καλοκαιρινή αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Περίπου 100 εθελοντές αιμοδότες, κάτοικοι της πόλης και δημοτικοί υπάλληλοι, ανταποκρίθηκαν για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και έδωσαν λίγο από το αίμα τους, μέγιστο όμως δώρο σε όσους το έχουν ανάγκη, στην καλοκαιρινή αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

 

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία της υγείας των αιμοδοτών και με την συνδρομή, όπως πάντα, του κινητού συνεργείου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», οι αιμοδότες κάλυψαν τους στόχους που έθεσε η δράση, ενισχύοντας τις τράπεζες αίματος σε μια περίοδο που υπάρχει διπλή ανάγκη: αφενός λόγω καλοκαιρινής περιόδου που παραδοσιακά αυξάνεται η ζήτηση σε αίμα, αφετέρου μετά από την κρίση της πανδημίας που εξάντλησε τα αποθέματα.

«Για ακόμα μια φορά περάσαμε τους στόχους της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου μας, για ακόμα μια φορά προσφέραμε το πιο πολύτιμό δώρο, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους ήρθαν και έδωσαν αίμα, όσους εργάστηκαν για την αιμοληψία και όσους φορείς μας βοήθησαν σε αυτή την δράση. Αυτό είναι που λέμε Κοινωνική Συμμαχία, αυτό εννοούμε όταν ζητάμε από όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στην πόλη και τους πολίτες», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.