Η Ελένη Φιλίνη ταξιδεύει τους Ηρακλειώτες στον “χρυσό” ελληνικό κινηματογράφο

0

Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στα τραγούδια του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου ετοίμασαν και παρουσιάζουν στους Ηρακλειώτες η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, και η ορχήστρα της.

Από τον Χατζιδάκι, τον Μαρκόπουλο έως τον Πλέσσα, τον Κατσαρό και τους άλλους συνθέτες , η Ελένη Φιλίνη θα τραγουδήσει παρέα με το κοινό τις πιο γνωστές μελωδίες από το ελληνικό σινεμά του χθες, τα τραγούδια που ακόμα και σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής και την Περιφέρεια την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Αγ. Λουκά, φυσικά με δωρεάν είσοδο για όλους.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τις σχετικές εκδηλώσεις. Για τον λόγο αυτό η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει με ελεύθερη είσοδο μεν, αφού έχει προηγηθεί κράτηση δε με τους εξής δύο τρόπους:

– Μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] όπου θα αναγράφεται ως θέμα «Συναυλία Ελένη Φιλίνη» και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμο των ενδιαφερόμενων να παρακολουθήσουν την εκδήλωση καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε εύλογο χρονικό διάστημα το Τμήμα Πολιτισμού θα στείλει απαντητικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της κράτησης.

– Τηλεφωνικά στο 2132000103, Δευτέρα 26 έως Τετάρτη 28 Ιουλίου από το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο περιθώριο της συναυλίας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κοκ) από όσους θέλουν να καταθέσουν την προσφορά τους για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.