Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

«Η Μάσα και ο αρκούδος» έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι «Η Μάσα και ο αρκούδος» θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) την Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη.

Με τρόπο κωμικό, μουσική και τραγούδια, τα παιδιά ανακαλύπτουν την αγάπη και την ελπίδα. Μέσα από τη δράση αναδεικνύεται η φιλία, η ειρήνη και η αξία της οικολογικής συνείδησης που είναι αναγκαίο να διαφυλαχθεί. Η σκηνοθεσία είναι του Γεώργιου Γρηγοριάδη, τη θεατρική διασκευή και μουσική επιλογή υπογράφει η Ειρήνη Κοτζάσοβα.

Παίζουν οι :Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Γιάννης Κωστάρας, Πάτρικ Τοχουμίδης , Ιωάννα Προσμίτη, Ειρήνη Κοτζάσοβα και ο Θανάσης Λιούνης .

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ