ΕΔΔΥΠΠΥ: Webinar με θέμα την εφηβεία σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

0

Ερωτήματα για μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ζωής του παιδιού, την εφηβεία,  απαντώνται στο 3ο διαδικτυακό σεμινάριο που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τη συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο του ενημερωτικού κύκλου για την Αγωγή Υγείας των Παιδιών.

Το νέο webinar είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 18.30 και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλουν ένα mail με έκφραση ενδιαφέροντος στο [email protected] για να λάβουν, ακολούθως, σύνδεσμο και οδηγίες.

Το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία με τον δρ. Αναστάσιο Χατζή (Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής-Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών).

Σημειώνεται ότι ο κύκλος του σεμιναρίου «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες: Ατυχήματα, Εξαρτήσεις (έγιναν ήδη) και Εφηβεία.

Στόχος του προγράμματος που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.