Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ανεβάζει το “θερμόμετρο” στο Ηράκλειο Αττικής η επιστολή Περδικάρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστολή με αιχμές κατά του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος, της δημοτικής αρχής 2015 – 2019 Δημήτρης Περδικάρης, ο οποίος καλείτε να καλύψει τη θέση του προσφάτως αποθανόντα δημοτικού συμβούλου, Δημήτρη Κεϊμπίνου. Η επιστολή έχει ως εξής:

“ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τον ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κεϊμπίνος. Με τον Δημήτρη ήμασταν συμμαθητές και στενοί φίλοι εδώ και δεκαετίες.
Κάποιο άσχημο παιχνίδι της μοίρας τα έφερε έτσι ώστε να κληθώ να τον αντικαταστήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο για το εναπομείναν χρονικό διάστημα της τρέχουσας θητείας. Την θέση αυτή δεν την αποδέχομαι, για λόγους κυρίως πολιτικούς.
Στις εκλογές του 2014 συνεργάστηκα με τον κ. Μπάμπαλο και κατέβηκα υποψήφιος με τον συνδυασμό του, καταλαμβάνοντας τη θέση του 1ου αναπληρωματικού δημοτικού συμβούλου. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει ένας… ¨πολιτικός αιώνας¨. Το ήθος και το ύφος άσκησης της εξουσίας του κ. Μπάμπαλου διέψευσε όλες τις προσδοκίες που είχα τότε και με έκαναν να συστρατευτώ μαζί του.
Η αυταρχικότητα και το ¨υπερεγώ¨ αντικατέστησαν κάθε συλλογική διαδικασία, στα οικονομικά δημιουργήθηκαν σκιές, αιτιάσεις για θέματα διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης δεν έλαβαν ποτέ καμία απάντηση… και τόσα άλλα. Στην ηλικία μου δεν μπορώ να γίνω οσφυοκάμπτης και χειροκροτητής της εξουσίας, προσόντα απαραίτητα για να συνυπάρξει πλέον κανείς με τον άρχοντα του δημαρχείου, έστω και για λίγες ημέρες…
Άλλωστε δεν είμαστε όλοι τόσο ¨προσαρμοστικοί¨, ώστε να δηλώνουμε βαθύ ΠΑΣΟΚ το 2009, φιλο-ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και να φλερτάρουμε με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το 2019… Παραμένω ενεργός δημότης, και οι παρεμβάσεις μου στα κοινά θα γίνονται σύμφωνα με τα πιστεύω, τις αρχές και τις αξίες μου Φαντάζομαι, με όλο τον σεβασμό, ότι με την θέση μου αυτή θα συμφωνούσε και ο φίλος μου ο Δημήτρης…
Ηράκλειο Αττικής, 5-8-2019
Περικλής Περδικάρης”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ