Ζωγράφου: Άνοιξε το Ιλίσιο Κολυμβητήριο -Τι είπε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού [Βίντεο]

0

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1,  ανέφερε ότι «προσπαθούμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο», τονίζοντας ότι το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει ενεργοποιήσει μία πρωτοποριακή πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων για τις αθλητικές δραστηριότητες.

«Ανά πάσα στιγμή βλέπουμε ποιος κολυμπάει μέσα στην πισίνα ώστε στην περίπτωση που υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού να γνωρίζουμε ποιους θα ιχνηλατήσουμε. Στην πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο μπορούν να κολυμπούν μέχρι 6 άτομα ανά διαδρομή, ταυτόχρονα 60 άτομα. Έχουμε χωρίσει την κερκίδα σε ίσα μέρη για να μπορούν οι λουόμενοι να κρατούν αποστάσεις», είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.

«Το κάναμε με ραντεβού για να έχουμε μία καλύτερη οργάνωση», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, διευκρινίζοντας ότι ο κάθε λουόμενος μπορεί να κολυμπήσει για 1,5 ώρα, ενώ το ραντεβού μπορεί να το κλείσει είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας είτε τηλεφωνικά στην γραμμή του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τέλος,  ο κ. Γιαννακόπουλος  επισήμανε ότι όσοι κάνουν χρήση της πισίνας στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο θερμομετρούνται ένας – ένας ξεχωριστά καθώς εισέρχονται στον χώρο.

Το Iλίσιο Κολυμβητήριο άνοιξε σήμερα για το κοινό και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος, μίλησε στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ1

Gepostet von Πολιτισμός & Αθλητισμός Δήμου Ζωγράφου am Montag, 1. Juni 2020

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.