Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης ανακοινώνει την επαναλειτουργία των αθλητικών προγραμμάτων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργεί κατά τις ημέρες: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00 και Τρίτη – Πέμπτη και ώρες 10:00- 16:00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι αθλούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
• Ο κάθε αθλούμενος θα μπορεί να προσέρχεται στο κολυμβητήριο έως τρεις φορές την εβδομάδα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες (κατόπιν συνεννόησης με την Γραμματεία του Κολυμβητηρίου) και η παραμονή του στην πισίνα δε θα υπερβαίνει τα 45 λεπτά.
• Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανένταξη των αθλουμένων είναι τα ιατρικά έγγραφα να είναι σε ισχύ, ενώ υποχρεωτική θα είναι και η συμπλήρωση του δελτίου καταγραφής αθλούμενου, το οποίο θα λαμβάνεται από τη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου ή από την επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείς Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
• Σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, στα τμήματα θα υπάρχει αριθμητικός περιορισμός και θα τηρείται αυστηρή σειρά, με προτεραιότητα στους δημότες.
• Δε θα επιτρέπεται η χρήση Ντους καθώς και η χρήση των αποδυτηρίων.
• Η επανένταξη δε θα ισχύσει για τα τμήματα των ΚΑΠΗ.
• Οι αθλούμενοι άνω των 65 ετών για λόγους ασφαλείας υποχρεούνται να προσκομίσουν νέα γνωμάτευση καρδιολόγου (στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται ότι είναι υγιείς για το άθλημα της κολύμβησης).
• Οι πολίτες πρέπει να τηρούν τα μέτρα και τις οδηγίες που θα λαμβάνουν από το Υπεύθυνο Προσωπικό των χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τηλεφωνικά ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Κολυμβητηρίου στο τηλ.: 210 5062961 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

Οι κανονισμοί λειτουργίας θα ισχύσουν μέχρι νεωτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ