Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Συνάντηση με τον διοικητή του Α’ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής είχε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημ. Αστυνομίας Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητήματα που άπτονται της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στο Δήμο Διονύσου συζήτησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας, Ιωάννης Τραϊφόρος, με τον Διοικητή του Α’ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής, Ιωάννη Κιούση, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Ν. Κηφισιάς, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας, Γεώργιου Χαλκιαδάκη.

Το περιεχόμενο της συζήτησης περιεστράφη γύρω από το κυκλοφοριακό πρόβλημα τις ώρες αιχμής, την παράνομη στάθμευση αλλά και τη συνεργασία μεταξύ της Τροχαίας και του Δήμου με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Ο κ. Ιωάννης Τραϊφόρος κατέγραψε λεπτομερώς τα επικίνδυνα σημεία των περιοχών, τα οποία και παρέδωσε στον κ. Ιωάννη Κιούση. Αποφασίστηκε, τέλος, να διεξαχθούν από κοινού μαθήματα σωστής οδικής κυκλοφορίας και καλής οδικής συμπεριφοράς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ