Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

“Γιορτή Ζωής” το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στον Δήμο Γλυφάδας [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

“Γιορτή Ζωής” το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Δήμο Γλυφάδας, ο οποίος διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Γλυφάδας και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Αυτό το Σάββατο πάρτε κι εσείς κι εσείς στη Γιορτή Ζωής, μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα και το ΑΜΚΑ. Η δωρεά αίματος αποτελεί πράξη ζωτικής σημασίας για πολλούς συνανθρώπους μας, ενώ παράλληλα υπάρχουν θετικές επιπτώσεις και στον ίδιο τον εαυτό μας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου τονίζει ότι «η δωρεά αίματος διαρκεί λίγα λεπτά, για κάποιους όμως είναι όλη τους η ζωή» και καλεί τους πολίτες «να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, αφιερώνοντας μόλις πέντε λεπτά από το χρόνο τους».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Ελένη Δεναξά επισημαίνει ότι «είναι επιτακτική η ανάγκη συλλογής αίματος, καθώς η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προσφοράς» και προσθέτει: «Να δίνεις στο συνάνθρωπό σου όποτε μπορείς και θα κάνει κι αυτός το ίδιο όταν το χρειαστείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ