Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Συνάντηση του Δημάρχου Γαλατσίου με ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης, για τη Γραμμή 4 του μετρό

Δημοσιεύθηκε

στις

Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα των ιδιοκτητών καταστημάτων στη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι», με αφορμή την έναρξη εργασιών της Γραμμής 4 του Μετρό στο Γαλάτσι.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, στο πλαίσιο της συνάντησης με τους επιχειρηματίες, συζήτησε όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη με την Αττικό Μετρό ΑΕ, ώστε να βρεθούν οι λιγότερο ζημιογόνες λύσεις για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα επικείμενα έργα της Γραμμής 4.

«Αν και περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης, ωστόσο πιστεύω ότι όσοι ήσασταν εκεί είχατε εύλογες απορίες, δικαιολογημένο άγχος καθώς και διάθεση να διεκδικήσουμε από κοινού το καλύτερο για την πόλη μας. Συμφωνήσαμε ότι το έργο του ΜΕΤΡΟ μετά την αποπεράτωσή του θα κάνει το Γαλάτσι μας πιο φιλικό, πιο προσβάσιμο και σαφώς θα μειώσει τη διερχόμενη κίνηση που ταλαιπωρεί όλους μας, αλλά μέχρι να υλοποιηθεί πρέπει σαν τοπική κοινωνία να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Και αυτό θα το κάνουμε μαζί».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δημιουργηθεί γραφείο στον Δήμο, στο οποίο κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μπορούν να απευθύνονται, ώστε να καταθέτουν προτάσεις και απορίες σε σχέση με τα έργα του ΜΕΤΡΟ και να λαμβάνουν επίσημη και έγκυρη απάντηση.

Σημειώνεται ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα κλιμάκιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ από κοινού με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στα καταστήματα, ώστε να εκφράσουν την άποψή τους και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους ενόψει της μεγάλης αλλαγής που επίκειται στο Γαλάτσι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ