Στο Γαλάτσι Κινέζοι αξιωματούχοι

0

Συνεχίζονται οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με αποστολές από την Κίνα, στην οποία συμμετέχουν δημόσιοι λειτουργοί από διαφορετικές περιοχές της ασιατικής χώρας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Ειδικότερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Γαλατσίου αντιπροσωπεία από την περιοχή Anhui και συγκεκριμένα από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειάς τους. Από τον Δήμο Γαλατσίου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Άγγελος Δημοσθένους, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών & Προϊσταμένη Δόμησης, κα. Κάτια Αναγνωσταρά και η Προϊσταμένη στο Τμήμα Μελετών & Έργων, κα. Χριστίνα Ζήκου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν επενδυτικά εργαλεία στον Δήμο αλλά και σημαντικά τεχνικά έργα, όπως αυτό της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Βεΐκου όπου έχει γίνει μια πρώτη μελέτη σε συνδυασμό με τη έναρξη εργασιών για την έλευση του Μετρό, στο Γαλάτσι.

Με αυτή την συνάντηση άνοιξαν επίσης δίαυλοι επικοινωνίας για διάφορα κατασκευαστικά έργα τα οποία με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσαν να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στον Δήμο Γαλατσίου.

Η πολιτική του Δήμου Γαλατσίου για εξωστρέφεια θα συνεχιστεί προσβλέποντας στην ανάπτυξη γόνιμων συνεργασιών στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας κ.ά.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.