Πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο «Καμίνι»

0

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι, στις 8 και 9 Μαΐου 2018, με τη συμμετοχή άνω των 900 μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Τη διημερίδα οργάνωσε η Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π) του Κέντρου Συμβουλευτική και Προσανατολισμού Γαλατσίου (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας κα. Γεωργία Κωσατοπούλου σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες ευθύνης της και τη στήριξη του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου.

Οι δύο συνεδριακές αίθουσες ήταν ασφυκτικά γεμάτες και τις δύο ημέρες, από μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς των Λυκείων ευθύνης της κας Κωστοπούλου, αλλά και μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς από περιοχές, εκτός ευθύνης του ΚΕ.ΣΥ.Π. Γαλατσίου (π.χ. Θησείο).

Έγκριτοι καθηγητές Πανεπιστημίων απ’ όλες τις κατευθύνσεις, εκπρόσωπος του ΥΠΠΕΘ και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες από όλο το φάσμα των επαγγελμάτων μίλησαν για τις σπουδές και τις επαγγελματικές τους διεξόδους αλλά και για την επαγγελματική τους εμπειρία από την άσκηση του επαγγέλματος τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας κα Ιωάννα Ψίνα και ο Πρόεδρος της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας κος Κόκλας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.