Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Μήνυμα αλληλεγγύης από το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου στήριξε το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου με προσφορά του σε βασικά είδη τροφίμων καθώς και σε είδη ατομικής υγιεινής.

Μαθητές, γονείς και καθηγητές έδωσαν σημαντικά μαθήματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου διοργάνωσε μία βιωματική δράση «αλληλεγγύης» για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Με έναν ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά παρουσίασαν ποιήματα (σε αντιπροσώπους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δομής) για την έννοια της «αλληλεγγύης», χόρεψαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και εκτέλεσαν ένα σύγχρονο χορευτικό. Τέλος, η χορωδία του σχολείου «έκλεισε» με μελωδικό τρόπο αυτή την υπέροχη παρουσίαση των μαθητών. Οι ίδιοι οι μαθητές παρέδωσαν σημαντικά μαθήματα «αλληλεγγύης» γεμίζοντας, όχι μόνο τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και τις καρδιές όλων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ