Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Τρίτη 19/1 στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 19/01/2021 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου), θαπραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων στις 271 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και  ώρα   προσέλευσης τους  στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους, το Α.Μ.Κ.Α., AΔΤ ή Διαβατήριο , σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση .

Τέλος, λόγω του βάρους του όγκου και της  ποσότητας  των προϊόντων, περίπου 17 κιλά το άτομο  ( μονομελείς ), κρίνεται  σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο .

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ