Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Στο πλευρό όσων είχαν ανάγκη στάθηκε φέτος τις γιορτές ο Δήμος Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν διανομή νωπού κρέατος
ενόψει των εορτών σε όλους τους δικαιούχους των Δομών καθώς και διανομή βασιλόπιτας.

Επίσης, από την Δευτέρα 14/12 και σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παιχνιδιών και γλυκισμάτων τα οποία διανεμήθηκαν στα ανήλικα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενώ εορταστικά γλυκίσματα συνόδευσαν τα ημερήσια γεύματα των δικαιούχων της Δομής συσσιτίου.

Στόχος ήταν τις ημέρες των εορτών να ενταθεί η προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τους εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών κ Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, την Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, τον Α.Ο. Αστέρα Βύρωνα, καθώς και όλους τους συνάδελφους και συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για την ευγενική τους
χορηγία σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης. Το προσωπικό των Δομών εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά και στέλνει το μήνυμα πως μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!”

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα
λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για
παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να
επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ