Συνεχίζεται η ανακύκλωση ελαστικών από το Δήμο Βριλησσίων

0

Συνεχίζεται η τακτική χωριστή συλλογή άχρηστων ελαστικών του δημοτικού στόλου και διοχέτευσής τους στο Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης ελαστικών από το Δήμο Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο του τοπικού σχεδιασμού διαχείρισης αποβλήτων (ΤοΣΔΑ) με Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ), δύο νέες αποστολές 80 φθαρμένων και προς ανακύκλωση παλιών ελαστικών πραγματοποιήθηκαν από το δημοτικό αμαξοστάσιο προς το χώρο του Συστήματος Διαχείρισης την Τρίτη 19/5/20 και την Τρίτη 26/5/20.

Το ανακυκλώσιμο προς νέα αξιοποίηση υλικό παρέδωσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης και ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης κ. Θ. Καλλίτσης.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης τόνισε ότι «η Ανακύκλωση στην Πηγή των άχρηστων ελαστικών για χρήση ως νέα υλικά παραγωγής συμβάλλει στη στρατηγική μας για αποφυγή της ταφής περιβαλλοντική προστασία και ταυτόχρονα αξιοποίηση των απορριμμάτων της πόλης μας για ανάπτυξη, με οικονομική ωφέλεια του δήμου και των δημοτών, μέσω των μειωμένων δημοτικών τελών».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.