Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

ΣΠΑΠ: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα καθαρισμού ξερών χόρτων και κλαριών σε Δήμους – μέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο καθαρισμών ξερών χόρτων, κλαριών στους δήμους Βριλησσίων, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Μαραθώνα, Κηφισιάς και Πεντέλης από το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Οι καθαρισμοί συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμους στους δήμους Ραφήνας- Πικερμίου, Διονύσου και Χαλανδρίου με υπαλλήλους που τους έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό. Οι εργαζόμενοι του ΣΠΑΠ καθαρίζουν και αποψιλώνουν τα σημεία που τους υποδεικνύονται από τα στελέχη των Δήμων – Μελών.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά: “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων που ο Σύνδεσμός μας έχει εκπονήσει και υλοποιεί σε όλους τους Δήμους Μέλη του ΣΠΑΠ.  Ήδη ολοκλρηρώσαμε τους
καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε επίκαιρα αστικά και περιαστικά σημεία στους Δήμους Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαραθώνα, Κηφισιάς και Πεντέλης. Οι καθαρισμοί συνεχίζονται με αμείωτους και εντατικούς ρυθμους στους Δήμους Διονύσου, Ραφήνας-Πικερμίου και Χαλανδρίου με υπαλλήλους που τους έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτό, με στόχο των καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών.

Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις και στους άλλους δήμους – μέλη μας προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη από δυσάρεστες καταστάσεις του Πεντελικού μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ