Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ποιους ανέδειξαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Χρήστος Κάππας από την διοικούσα παράταξη «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων, μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή του προεδρείου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.  

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η Σοφία Χαντζάρα από την παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» και Γραμματέας η Σοφία Ράπτη από την παράταξη «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης».

Μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησε τα μέλη του Σώματος και τον Δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση, ενώ ευχήθηκε σε όλους μια καλή και γόνιμη θητεία προς όφελος της πόλης μας.

Ακολούθησε η εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής που σύμφωνα με το νόμο  πλέον θα ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής. Στην Δημοτική Επιτροπή πρόεδρος θα είναι ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης. Μετά από ψηφοφορία εξελέγησαν ως τακτικά μέλη από την πλειοψηφία οι Ακ. ΔημαράςΝ. ΣταματελόπουλοςΤ. ΧρηστάκηςΤ. Δημητρίου,  και από την μειοψηφία Κ. Βαφειάδης (Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας) και Κ. Λιακόπουλος (Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης). Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι Γ. Μαρίνης, Αδ. Ασημακόπουλος, Κ. Φαράκλας, Σ. Μαντινίδου, και από την μειοψηφία Μ. Παπαχριστοδούλου (Δράση για μια άλλη Πόλη) και Β. Βήττος (Λαϊκή Συσπείρωση).

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Η διοίκησή μας θα έχει μια διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι χώρος έλλογης συζήτησης, διαλόγου, σύνθεσης απόψεων και παραγωγικού έργου. Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση από την δική μας την πλευρά για όλα τα θέματα και σωστή προετοιμασία επί όλων των εισηγήσεων. Φιλοδοξούμε ο χώρος αυτός να καταστεί ένας πυρήνας Δημοκρατίας και παραγωγής έργου για την πόλη μας. Καλή θητεία σε όλους μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ