Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Γραμμή Δημότη στο Δήμο Βριλησσίων : “Προτεραιότητα η άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Βριλησσίων. Πρόκειται για τη «Γραμμή Δημότη» στα τηλέφωνα 2132050560 και 2132050561. Οι πολίτες μπορούν να καλούν για όλα τα θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

Δεν πρόκειται για call center, αλλά για μια γραμμή ουσιαστικής επικοινωνίας με τον Δήμο, στην οποία θα απαντούν καθημερινά υπάλληλοι του Δήμου Βριλησσίων από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη, καταθέτοντας αιτήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα, το πράσινο, την ύδρευση, τις υποδομές, την τεχνική υπηρεσία, την οδοποιία, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες την πολιτική προστασία, την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό κ.α. καθώς και να ενημερώνουν το Δήμο για οποιασδήποτε φύσης προβλήματα παρατηρούνται στην γειτονιά τους.

Η Γραμμή Δημότη στα τηλ. 2132050560-1 αποτελεί άλλη μια υπηρεσία στο πλευρό των πολιτών. Τα αιτήματα που υποβάλλονται διαβιβάζονται άμεσα τόσο στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, όσο και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, προκειμένου να δίνονται λύσεις. Στη συνέχεια οι πολίτες θα ενημερώνονται για την πορεία εξέλιξης και τη διεκπεραίωση του αιτήματός τους.

Ώρες λειτουργίας Γραμμής Δημότη: 8:00-18:00

Για έκτακτη ανάγκη σε 24ώρη βάση λειτουργεί η γραμμή της Πολιτικής Προστασίας 6942475475 και η γραμμή βάρδιας της Υπηρεσίας Ύδρευσης 6949486486.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ