Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Δήμος 3Β: Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της κακοκαιρίας – Πού υπάρχει θερμαινόμενος χώρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενόψει της επιδείνωσης που θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει από σήμερα και μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (19/01), σε 24ωρη επιφυλακή, το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Επιπλέον, από την Πέμπτη (14/01) στις 5:00 μ.μ. και μέχρι τη Δευτέρα (18/01) στις 5:00 μ.μ. θα λειτουργεί συνεχώς όλο το 24ωρο θερμαινόμενος χώρος στο ΚΑΠΗ Βουλιαγμένης (Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη). Ο Δήμος θα παρέχει τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας έναντι του κορωνοϊού (μάσκες, γάντια και αντισηπτικά).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Για όλο το χρονικό διάσημα που θα κρατήσει η κακοκαιρία και μέχρι την εξασθένιση του φαινομένου, οι τηλεφωνικές γραμμές 210 8961444 (Πολιτική Προστασία)‬ και 213 2020707 (Κοινωνική Υπηρεσία) θα είναι σε συνεχή 24ωρη λειτουργία, ενώ η τηλεφωνική γραμμή 213 2019934 (Κοινωνική Υπηρεσία) θα λειτουργεί εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ