Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στο Δήμο Αχαρνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”, ημέρα Λήξης του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος -Αχαρνές 2024 για την προβολή του αρχαίου θεάτρου των Αχαρνών, το ΓΕΛ ΦΥΛΗΣ θα παρουσιάσει την κωμωδία ΕΙΡΗΝΗ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ σε σκηνοθεσία των εκπαιδευτικών Σοφίας Ορφανού και Πηνελόπης Παρασκευοπούλου.
Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος -Αχαρνές 2024 με την απονομή των επαίνων στα σχολεία και στους μαθητές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στις θεατρικές παραστάσεις, στην εικαστική δραστηριότητα γκράφιτι και στα εικαστικά και θεατρικά εργαστήρια. Επίσης έπαινοι θα απονεμηθούν στους καλλιτέχνες δημιουργούς κόμικς, καθώς και στους εθελοντές που συμμετείχαν.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να απολαύσουμε μια ξεχωριστή παράσταση και να τιμήσουμε τους υπέροχους πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ που μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους με το ταλέντο και το ήθος τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ