Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στην κοπή πίτας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανταλλάσσοντας ευχές με την Πρόεδρο Δήμητρα Τσουκλείδου, και τα μέλη του Συλλόγου, για καλή χρονιά, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο σημαντικό και διαρκές έργο του Συλλόγου και ειδικά στη στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης και την εξαιρετική εν γένει συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Συλλόγων, εθελοντών και Δήμου. Έτσι «δημιουργείται μία μεγάλη ομπρέλα προστασίας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και που συνεχώς αναβαθμίζουμε» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η Πρόεδρος Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη του Συλλόγου, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παρουσία του και δήλωσαν πως θα είναι πάντα παρόντες σε όλες τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης στηρίζοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης εξήρε το έργο του Συλλόγου και τόνισε πως από τη θέση του Περιφερειάρχη θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των εθελοντικών οργανώσεων και Συλλόγων που προστατεύουν τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κα Ελ. Δουνδουλάκη παρέθεσε ομιλία με θέμα: «Πολιτισμός και Τοπική Ταυτότητα – Το Παράδειγμα του Αμαρουσίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ