Πανδαιμόνιο μουσικής και χρώματος στο 5ο Colour Day Festival στο Μαρούσι

0

Σημείο συνάντησης για χιλιάδες νέους έγινε και φέτος το Μαρούσι δίνοντας το «παρών» στο πιο πολύχρωμο Φεστιβάλ, το Colour Day Festival, που για 5η συνεχή χρονιά φιλοξενήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α.

Χαιρετίζοντας τη μοναδική αυτή πολύχρωμη εμπειρία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μετέφερε μήνυμα στους παρευρισκομένους δια της εκπροσώπου του για θέματα νεολαίας Χριστίνας Γαλανοπούλου.
«Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Μαρούσι γεμίζει με χρώμα, μουσική και νιάτα. Η υπόσχεσή μας είναι κάθε χρόνο να δίνουμε το ραντεβού μας εδώ σε αυτόν τον ίδιο χώρο, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του χρώματος και του ρυθμού. Ο παλμός της Αττικής και της νεολαίας συνεχίζει και θα συνεχίσει να χτυπά δυνατά στο Μαρούσι».
Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν σε μια μεγαλειώδη σκηνή με μια τεράστια κινούμενη ρόδα luna park, και παρουσιάσαν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών. Περισσότεροι από 40 performers -τραγουδιστές, bands και djs- από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.