Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Πόρτο Ράφτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνδρομή του παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στην αποκομιδή των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί έξω από τους κάδους στο Πόρτο Ράφτη, εξαιτίας της αύξησης των επισκεπτών λόγω τουριστικής περιόδου.  

Μετά από έκκληση του Δημάρχου Μαρκοπούλου κου Σωτήρη Μεθενίτη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για βοήθεια, έδωσε εντολή, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου να συνδράμει στην αποκομιδή των ογκωδών και άλλων οικιακών απορριμμάτων, ώστε να καθαριστεί η περιοχή.

Από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Αυγούστου, 2 φορτηγά και 1 μηχάνημα αποκομιδής του Δήμου Αμαρουσίου βοηθούν στο έργο της αποκομιδής, υπό τις οδηγίες του αρμόδιου Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:« Είμαστε αλληλέγγυοι προς τις Διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όποτε μας ζητήθηκε βοήθεια την παρείχαμε άμεσα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κάνουμε μια νέα αρχή προς όφελος των τοπικών κοινωνιών μας.» 

           

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

  1. Γεωργιος

    8 Αυγούστου 2019 at 9:41 μμ

    Ελπίζουμε ή νέα Δημοτική Αρχή να μην ακολουθήσει τα ίδια με τον προκάτοχο της.

  2. Γεωργιος

    8 Αυγούστου 2019 at 9:36 μμ

    Δεν είναι μόνο η αύξηση των επισκεπτών αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες οι παραθεριστές που διαμένουν . Φυσικά όλα αυτά έγιναν μετά την συνένωσης του Πόρτο Ράφτη με το Μαρκόπουλο , από τότε χάλασαν τα πάντα. Παρά τις εισπράξεις σαν παραθεριστικό κέντρο όλα τα εκμεταλλεύεται το Μαρκόπουλο. Τα ίδια συμβαίνουν και τον χειμώνα, όταν υπάρχει ανεπάρκεια κάδων, μηχανημάτων, προσωπικού αυτά θα συμβαίνουν. Πλήρη αναρχία από ρημοτόμηση και αφθαιρεσία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ