Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Προσφορά μηχανημάτων καθαρισμού αέρα στον Παιδικό Σταθμό του Σωρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε η χορηγία 11 μηχανημάτων καθαρισμού αέρα κατά covid-19, από την γνωστή εταιρία συστημάτων κλιματισμού στο πλαίσιο εκτέλεσης του νέου χορηγικού προγράμματος «Συνεργασία» του Δήμου Αμαρουσίου.

Η παράδοση των σύγχρονων συσκευών (MC55W) έγινε στον Παιδικό Σταθμό του Σωρού όπου εκτός από τον Δήμαρχο παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ζωή Ιορδάνου, η υπεύθυνη Κατερίνα Σταυρινίδου και το προσωπικό του Σταθμού του Σωρού.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας Αντωνίου Χριστίνα – Διευθύνουσα Σύμβουλο, Μπανάκα Θωμά – Διευθυντή Tμήματος After Sales & Βιώσιμης Ανάπτυξης, Δαδούση Γεωργία – Service Administrator After Sales και μέλος της ομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τσατσαρέλη Άρη – Μηχανικό Πωλήσεων και μέλος της ομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης, για την ευγενική τους προσφορά που αποτελεί σύμμαχο κατά της πανδημίας σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία κατά την οποία παρουσιάζεται έξαρση των κρουσμάτων, οπότε η παρουσία των συγκεκριμένων μηχανημάτων στους Παιδικούς Σταθμούς προασπίζει την υγεία της Μαρουσιώτικης οικογένειας.

 

 

Ο Δήμαρχος με αφορμή αυτή την προσφορά, κάλεσε και όλες τις εταιρίες που έχουν έδρα στο Μαρούσι να γνωρίσουν το χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου αξιοποιώντας τα ανταποδοτικά οφέλη στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Τέλος ο Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τους χώρους του Παιδικού Σταθμού και να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά το υψηλό βαθμό υπηρεσιών που παρέχονται στα Μαρουσιωτάκια.​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ