Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και του κέντρου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαρισμού των γειτονιών του Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικές εργασίες στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων (Γράμμου, Μεγ. Αλεξάνδρου, τρίγωνο Πλαταιών & Ήβης) και στο κέντρο της πόλης (πλ. Αγίας Λαύρας).

Επισημαίνεται πως ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου είναι το λειτουργικό εργαλείο το οποίο σκοπό έχει να κάνει το έργο της αρμόδιας δνσης του Δήμου περισσότερο παραγωγικό αλλά και να υπενθυμίσει στους κατοίκους τη δική τους υποχρέωση στον κρίσιμο τομέα της ευταξίας της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Θ. Αμπατζόγλου όσο αφορά την καθαριότητα στο Μαρούσι επισημαίνει: «Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι υπόθεση όλων. Ο Δήμος μας, με κάθε διαθέσιμο μέσο αλλά και προγραμματισμό, οργώνει κυριολεκτικά όλες τις γειτονιές και σε συνεργασία με τους κατοίκους προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και συντήρησης του πρασίνου. Δεν φτάνει όμως αυτό. Οι δημότες πρέπει να συμμορφώνονται με τον κανονισμό καθαριότητας και να τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες όσο αφορά την εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων και ειδικών αποβλήτων στις προβλεπόμενες θέσεις και ώρες. Η συμπεριφορά μας σε αυτό τον κρίσιμο τομέα, μας χαρακτηρίζει όλους και αποτελεί τον καθρέφτη του πολιτισμού μας. Με τη συμμετοχή όλων, το Μαρούσι θα είναι πιο όμορφο και πιο καθαρό».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ