Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Εγκαίνια με κάθε επισημότητα στο κέντρο του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κέντρο του Αμαρουσίου, (Ερμού 20) και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 1/12, τα εγκαίνια νέας μονάδας της μεγαλύτερης αλυσίδας φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο, «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ-AFTER SCHOOL».

 

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καλλιτεχνών αλλά και πολιτιστικών – αθλητικών φορέων της πόλης, όπως και όμορων Δήμων.
Στους παρευρισκόμενους ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες τονίζοντας στο χαιρετισμό τους το πόσο σημαντικό είναι σε αυτές τις εποχές να παλεύεις επιχειρώντας σε αυτό που αγαπάς.
Οι δυο εκ των διευθυντών του κέντρου, που πήραν τον λόγο, ο φυσικός Μανώλης Κουτσογιαννάκης και ο χημικός Γιώργος Λιούκας ευχήθηκαν μια πορεία γεμάτη επιτυχίες για τους μαθητές, η οποία θα έρθει μετά από σκληρή δουλειά και σύμφωνα με τον πρότυπο τρόπο εκπαίδευσης και μάθησης που προσφέρει ο όμιλος.

 

Επίσης, επεσήμαναν ότι «επενδύουν στην εκπαίδευση γιατί πιστεύουν ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στα νέα παιδιά, στους νέους επιστήμονες οι οποίοι πρέπει να μείνουν στη χώρα και να προσφέρουν».
Τέλος, έδωσαν βάση στο γεγονός της δυνατής συνεργασίας, όπου η πολυετής εμπειρία στην προετοιμασία των υποψηφίων φοιτητών, ενισχύθηκε με γερή δόση ποιοτικής ανανέωσης και με ακόμα μεγαλύτερη δόση οργάνωσης και εκπαιδευτικής τεχνολογίας, την οποία και προσφέρει ο Όμιλος. «Ο δρόμος για την επιτυχία», όπως ειπώθηκε, «απέκτησε λωρίδες ταχείας και ασφαλούς κυκλοφορίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ