Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Συνάντηση εργασίας για τη μετεγκατάσταση του 6ου Λυκείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας με θέμα τη μετεγκατάσταση του 6ου Λυκείου με σκοπό την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση νέου κτιρίου του ιδίου σχολείου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Σαγρή Παναγιώτη Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου, σε συνέχεια της ανακοίνωσης από τον Δήμαρχο κ. Θ. Αμπατζόγλου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27η Απριλίου 2021, για την έγκριση από τον ΟΣΚ της χρηματοδότησης και των σχεδίων ανέγερσης των νέων κτιριακών υποδομών του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία ανέγερσης του νέου Σχολείου και να συνεννοηθούν γρήγορα οι εμπλεκόμενες πλευρές για τη βέλτιστη λύση μετεγκατάστασης. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως όποια ταλαιπωρία δημιουργηθεί θα είναι προσωρινή, αλλά τα οφέλη θα είναι σημαντικά για την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής σε βάθος δεκαετιών. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και για το λόγο αυτό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας τίθενται στη διάθεση της ομάδας εργασίας για την υλοποίηση του εγχειρήματος».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι:

  • Ψαχούλας Γιάννης, Δντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών
  • Άνθη Αναστασία, Αναπληρώτρια Δντρια Β’θμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών
  • Αντωνόπουλος Δημήτριος, Δντής 6ου Λυκείου Αμαρουσίου
  • Διαμαντής Χριστόδουλος, Δντής 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου
  • Μπούρας Βασίλειος, Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου & Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 6ου Λυκείου Αμαρουσίου
  • Πάπαρου Λουϊζα, Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου
  • Παπαδόπουλος Μιχάλης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ