Δήμος Αμαρουσίου: Η Αντιδημαρχία Οικονομικών απαντά στις κατηγορίες για το ακίνητο στην Πλαστήρα

0

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” απαντά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλης.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «αντιπολιτευτική ένδεια και κουραστική παραπληροφόρηση», σχολιάζοντας τις κατηγορίες που επιρρίπτονται στη δημοτική αρχή από την παράταξη “Ενωμένο Μαρούσι” σχετικά με την παραχώρηση του ακινήτου της οδού Πλαστήρα σε υπάλληλο του Δήμου (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξηγήσεις για το εν λόγω ακίνητο και τη χρήση του έχουν δοθεί πολλάκις. Έχουν διατυπωθεί λεπτομερώς στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι ενέργειες αυτής της Δημοτικής Αρχής για την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας.

Είναι πλέον φανερό, πως η αντιπολιτευτική ένδεια της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” την οδηγεί στην αναμόχλευση συνεχώς των ίδιων θεμάτων και στην κουραστική παραπληροφόρηση.

Δεν θα την ακολουθήσουμε. Η απάντησή μας βρίσκεται στην υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος που κάθε μέρα ξεδιπλώνεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και στην πολιτική μας βούληση να πετυχαίνουμε στόχους οικονομικούς και παράλληλα να διεκδικούμε τα μεγάλα έργα που θα κάνουν την πόλη μας ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή».​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.