Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α. και του Δημάρχου Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας/Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και είχε πολύωρη συζήτηση μαζί του για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα με αφορμή το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την διοικητική μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αλίμου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τα εξελισσόμενα έργα στην πόλη του, τα οποία, όπως, είπε, «αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στις γειτονιές του Αλίμου» και αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στα πρόσφατα ευρήματα των δειγματοληψιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με τις ακτές της πόλης.

Όσον αφορά τις μετρήσεις ο κ. Ανδρέας Κονδύλης τόνισε ότι έγιναν ύστερα από δική τους παραγγελία για να ενημερωθούν οι πολίτες οι οποίοι ανησυχούν για την κατάσταση των παραλιών, μετά τη μεγάλη ρύπανση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι ακτές είναι καθαρές από πετρελαιοειδή, κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκους σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α., από την πλευρά του ενημέρωσε τον Δήμαρχου Αλίμου για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναπτυχθούν από την Π.Ε.Δ.Α. μέχρι το τέλος του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ