Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Δήμος Αλίμου: Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αλίμου με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στο Κέντρο Μαστού επί της οδού Τίρυνθος 2, στα Άνω Πατήσια. Αιτήσεις συμμετοχής έως 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης Δήμου Αλίμου, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» δίνουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Ψηφιακών Μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Αλίμου, ηλικίας 40 – 69 ετών, χωρίς τρέχον ή προηγούμενο ιστορικό καρκίνου μαστού. Οι μαστογραφίες θα γίνονται στο Κέντρο Μαστού επί της οδού Τίρυνθος 2, στα Άνω Πατήσια.

Για τη συμμετοχή στη δράση απαιτείται Υποβολή Αίτησης και σχετική υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599 (περί άπορης/ανασφάλιστης γυναίκας) με αναγραφή του ΑΜΚΑ. Αιτήσεις και δηλώσεις διατίθενται στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 ισόγειο, 210. 9886947 – 210. 9886950, υπεύθυνη κα Κυριακή Τοψή), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.

Την ημέρα της εξέτασης η κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει μαζί την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της και ΠΑΛΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (εάν υπάρχει), ενώ θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 5€ για τη στήριξη του Συλλόγου και την προμήθεια του CD για την Ψηφιακή Μαστογραφία. Το ως άνω ποσό καταβάλλεται στο Κέντρο Μαστού και δίδεται απόδειξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ