Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αιγάλεω: Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. (586/τ.Β’) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της 13/02/2021 το δημοτικό κολυμβητήριο Αιγάλεω θα επαναλειτουργήσει από 22/02/2021 και για διάρκεια μέχρι 01/03/2021.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ η λειτουργία προβλέπεται ως παρακάτω:

“Χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι), καθώς και για υποψηφίους ΤΕΦΑΑ & Στρατιωτικών Σχολών, χωρίς την χρήση αποδυτηρίων. Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για covid-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ. Ειδικά για τους υποψηφίους θα πρέπει να προσκομίζουν εκτός από το τεστ και αντίγραφο της Αίτησης-Δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.

Επίσης προβλέπεται η Λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων (ανοικτών/κλειστών) για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες (με πιστοποίηση από ΚΕΠΑ), καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:
• έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
• προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης μπορεί να γίνεται χρήση αποδυτηρίων. Για την όποια επέκταση λειτουργίας θα εκδοθεί ενημέρωση αφού εκδοθεί νεότερο ΦΕΚ.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ