Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Α.Γ.Σ. Ανατολή: Διέπρεψε στο βάδην η πρωταθλήτρια Κ. Φιλιτσάκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 12 & 13 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στο Σ.Ε.Φ. οι Πανελλήνιοι Αγώνες ανδρών και γυναικών, με τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ.

Ο ΣΕΓΑΣ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, έφερε σε πέρας αυτήν τη δύσκολη διοργάνωση, τονώνοντας το ηθικό όλων των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι ετοιμάζονταν επί πολλούς μήνες, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κάποιο επίσημο αγώνα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν, παρά τις ελλείψεις σε προπονήσεις, λόγω των περιορισμών και της έλλειψης χώρων προπόνησης.

Την τρίτη θέση, στο αγώνισμα των 3.000 μ. βάδην γυναικών, κατέλαβε η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Ανατολή Νέας Ιωνίας, Κυριακή Φιλιτσάκου με επίδοση 12.38.82, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Η Κυριακή, (η οποία ήταν η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια – Κ23), κατέρριψε την ατομική της επίδοση κατά 46 δευτερόλεπτα και δείχνει από την αρχή της χρονιάς ότι βρίσκεται σε καλή προπονητική και ψυχολογική κατάσταση, για τις επόμενες διοργανώσεις της χρονιάς.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η αθλήτρια Ντρισμπιώτη Αντιγόνη (του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με χρόνο 12.21.43, ο οποίος αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το παλαιό κατείχε η ίδια αθλήτρια (12.27.18), από το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (9.2.2020). Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η αθλήτρια Παπαδοπούλου Χριστίνα (του Πανελληνίου Γ.Σ.), με επίδοση 12.30.25, που επίσης αποτελεί ατομικό ρεκόρ της αθλήτριας. Και οι τρεις αθλήτριες προπονούνται με τον κ. Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο.

 

Την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην

Η Κυριακή Φιλτισάκου θα συμμετάσχει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, (στις 10.00 πμ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην, στα 35 χιλμ., το οποίο θα διεξαχθεί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στα Μέγαρα. Είναι η πρώτη συμμετοχή της σ’ αυτή τη μεγάλη απόσταση και ο στόχος της είναι να επιτύχει μία καλή επίδοση, με προοπτική το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπέργκεν της Νορβηγίας (8- 11.7.2021).

Στα 5.000 μ. βάδην ανδρών ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
1ος) Παπαμιχαήλ Αλέξανδρος (Α.Ο. Μυκόνου) 19.12.08, 2ος) Τσαμουδάκης Ζαχαρίας 19.58.73 και 3ος) Βαΐτσης Ιωάννης (ΓΑΣ Ιλισσός) 20.14.41.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ