Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Το Πάρκο Τρίτση περνάει και επίσημα στην Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «πράσινο φως» δόθηκε με νεότερη σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ ώστε να περάσει το Πάρκο Τρίτση στην Περιφέρεια Αττικής με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ υπό τον συντονισμό του γενικού γραμματέα ΥΠΕΚΑ καθηγητή Κωνσταντίνου Αραβώση και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρου Τσίρμπα, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου και παραγόντων του υπουργείου ρυθμίστηκαν τα τελευταία τεχνικά θέματα προκειμένου το Πάρκο να περάσει καθ’ ολοκληρία στη διαχείριση της Περιφέρειας Αττικής με τη συνδρομή των Δήμων.

Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πλέον αρμόδια για τη διαχείριση του Πάρκου Τρίτση, αφού το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή προκειμένου οι αρμοδιότητες που έχει σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως προς τη διαχείριση του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης να μεταφερθούν στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε μετά τη σύσκεψη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη νεότερη εξέλιξη αφού το Πάρκο Τρίτση με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου περνάει και επίσημα στην Περιφέρεια Αττικής. Το Πάρκο θα μπορέσει να λειτουργήσει και άμεσα να αναβαθμιστεί και να δοθεί όπως αξίζει στους πολίτες των δύο δήμων αλλά και ολόκληρου του Λεκανοπεδίου».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ