Με τους Kings και την Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται τα Χριστούγεννα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

0

Ο Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού  έχει βάλει τα γιορτινά του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Στις 7 Δεκεμβρίου οι Kings σε ένα εντυπωσιακό σόου διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό και στις 8 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Στικούδη τραγουδά στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, όπου χριστουγεννιάτικα δρώμενα και μοναδικά happenings θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δυτικής Αττικής βρίσκεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Εκεί τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε εργαστήρια χιονιού και μαγικής σκόνης, να μιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, να ζωγραφίσουν και να χορέψουν με παραδοσιακούς συλλόγους, ενώ οι μεγαλύτεροι μπορούν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων ακούγοντας τους ήχους της φιλαρμονικής και του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν στην εορταστική παραμυθοχώρα. «Ελάτε όλοι μαζί να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να περάσουμε όμορφα. Να γίνουμε για λίγο παιδιά και να χαρούμε με τους μικρούς μας φίλους».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.