Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ανακοίνωση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

0

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά:

“Έπειτα από την τελευταία ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και την έκδοση σχετικής ΚΥΑ/6-11-2020 με θέμα: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020», σχετικά με τη χρήση των αθλητικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων, αλλά και τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών και χορευτικών δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι:  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2020 θα παραμείνουν κλειστές

Με εξαίρεση:

Τη λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στο άθλημα της ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Tennis) έως 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, για σωματεία ή 2 άτομα για δημότες και χωρίς παρουσία θεατών, και MONO κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ( 210 9760505).

 Τη λειτουργία του στίβου του δημοτικού σταδίου (έως 60 άτομα συνολικά εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης), με βάση το ισχύον ωράριο λειτουργίας-7:00-22:00, και MONO κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (210 9760505).

Σημειώνεται πως αναστέλλεται η λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του Δήμου (Δημοτικό Ωδείο – Τομέας Χορού – Μαθήματα Pilates – Παραδοσιακοί χοροί).

 Για ακόμη μια φορά καλούμαστε όλες και όλοι με υπευθυνότητα και συνεργασία να σκεφτούμε τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και να διανύσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.