Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ανακοίνωση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά:

“Έπειτα από την τελευταία ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και την έκδοση σχετικής ΚΥΑ/6-11-2020 με θέμα: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020», σχετικά με τη χρήση των αθλητικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων, αλλά και τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών και χορευτικών δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι:  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2020 θα παραμείνουν κλειστές

Με εξαίρεση:

Τη λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στο άθλημα της ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Tennis) έως 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, για σωματεία ή 2 άτομα για δημότες και χωρίς παρουσία θεατών, και MONO κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ( 210 9760505).

 Τη λειτουργία του στίβου του δημοτικού σταδίου (έως 60 άτομα συνολικά εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης), με βάση το ισχύον ωράριο λειτουργίας-7:00-22:00, και MONO κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (210 9760505).

Σημειώνεται πως αναστέλλεται η λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του Δήμου (Δημοτικό Ωδείο – Τομέας Χορού – Μαθήματα Pilates – Παραδοσιακοί χοροί).

 Για ακόμη μια φορά καλούμαστε όλες και όλοι με υπευθυνότητα και συνεργασία να σκεφτούμε τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και να διανύσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ