Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Με νέα προσφορά ενισχύθηκε το Κοινωνικό Μαγειρείο Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγία Παρασκευή σε συνεργασία με τον Όμιλο Rotaract Αγία Παρασκευή, που εκπροσωπεί την νεολαία του ομίλου, προσέφερε ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Διατέθηκαν πάνω από 330 κιλά τρόφιμα, 150 κιλά ρύζι, 80 κιλά όσπρια (φακές, φασόλια, ρεθύβια), 195 πακέτα με ζυμαρικά και 156 κουτιά σάλτσας ντομάτας.

Την παράδοση των τροφίμων έκαναν εκ μέρους του Ομίλου Ρόταρυ η π.β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη η π.Πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ και ο π.Πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης και εκ μέρους του Ροταράκτ η Πρόεδρος Μαρία Μπούμη, η Αντιπρόεδρος Άννα Μουρίκη, η Γραμματέας Ελεάννα Γεωργάκη, ο Ταμίας Νίκος Σταθάτος Φιοραβάντη, το μέλος ΔΣ η Ισιδώρα Χαλιμούρδα και τα μέλη η Άντρι Κωνσταντίνου και η Ελευθερία Αγγελοπούλου.

Την προσφορά αποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κωβαίος και η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Μαγειρείου Κοινωνική Λειτουργός Νεκταρία Ρούφη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής σιτίζονται καθημερινά 120 πολίτες που έχουν ανάγκη, ενώ εντός των 2 επόμενων μηνών θα παραδοθούν τενεκέδες με λάδι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ