Η υπογειοποίηση της Μεσογείων στο επίκεντρο της συνάντησης Ζορμπά – Κουμουτσάκου

0

Ο Βουλευτής Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρός , κα. Ελένη Δάβαρη, κ. Τίμος Κωστόπουλος και κ. Βασίλης Σάρκουλας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό το διάστημα, στην Αγία Παρασκευή, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν έργα που υλοποιούνται και δρομολογούνται στο Δήμο, όπως η κατασκευή του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου από την Περιφέρεια Αττικής, η κατασκευή νέων σύγχρονων βρεφονηπιακών σταθμών, η ανάπλαση της Βίλλας Ιόλα κλπ.

Ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο, ζητώντας του παράλληλα την αρωγή του, για τον προγραμματισμό της μελέτης και κατασκευής της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής, ένα έργο εμβληματικό που θα ενώνει της περιοχές της πόλης και που θα αποτελέσει ένα σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό κόμβο για το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε την στήριξή του στα αιτήματα του Δήμου και δεσμεύθηκε να διατηρηθεί μια μόνιμη συνεργασία για την προώθηση περαιτέρω αιτημάτων.

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.