Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αντιπυρική περίοδος: Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. για την προστασία του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τον συντονισμό του μηχανισμού που θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (έως 31 Οκτωβρίου 2021).

Η σύσκεψη διεξήχθη υπό τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένης Δάβαρη και του Αντιστράτηγου εν αποστρατεία, Παναγιώτη Φαραντάτου (Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων).

Στόχος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ήταν να αποφασιστούν αμοιβαίες δράσεις και ενέργειες για την καλύτερη δυνατή προστασία του Υμηττού και αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσαν σε ΣΤΟ (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για το σχέδιο πρόληψης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΣΔΑΜ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το Πολεμικό Ναυτικό, του Σ.ΕΠ.Π.Β/Α.Τ.Τ., του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, του Δασαρχείου Πεντέλης, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Συνδέσμου προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ