Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Άλλες 100 φιάλες αίμα στη δεύτερη αιμοδοσία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιπλέον εκατό φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου 2020, στην επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτή η δεύτερη αιμοδοσία ήρθε να καλύψει όσους εθελοντές δεν κατέστη δυνατόν να εξυπηρετηθούν μία εβδομάδα νωρίτερα, στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 114 φιάλες αίματος.

Οι δημότες, 41 εκ των οποίων προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά, έχοντας πλήρη επίγνωση της έλλειψης φιαλών αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έδωσαν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό παρών. Η εθελοντική προέλευσή τους χάρισε συνολικά 214 φιάλες αίματος το τελευταίο 10ήμερο για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων των συμπολιτών τους.

Μεταξύ των εθελοντών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «Αλλάζουμε» Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας του, είχε και μια χαλαρή συνομιλία με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά. Αμέσως μετά την αιμοδοσία ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε σε προσωπική του ανάρτηση: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την πρωτοβουλία και σε όλους όσοι εργάζονται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

sdr

Ο Δήμαρχος μετά την αιμοδοσία ευχαρίστησε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία του και τους συγχαίρει για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τον συνάνθρωπο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι πρόθυμα και ακούραστα εργάστηκαν για την πραγματοποίηση και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ