Ρύθμιση των οφειλών προς την ΕΥΔΑΠ για τους δημότες της Αγ. Βαρβάρας

0

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη συνάντηση εργασίας υπηρεσιακών στελεχών της ΕΥΔΑΠ επικεφαλής των οποίων ήταν η Γενική Δ/ντρια Πελατών κ. Στέλλα Πολιτάκη, με στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Συζητήθηκε η από κοινού πρόταση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ και της διοίκησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για ουσιαστική διευθέτηση εκκρεμοτήτων των οφειλετών – καταναλωτών προς την ΕΥΔΑΠ, η οποία θα λύσει χρόνια προβλήματα μεταξύ των πολιτών και της εταιρίας. Η νέα ρύθμιση θα περιλαμβάνει σημαντική μείωση της οφειλής και δοσοποίηση του εναπομείναντος υπολοίπου ποσού.
Ο διάλογος συνέβαλλε στο να επισημανθούν σημαντικές εφαρμοστικές δυσκολίες που μπορούν να προκαλέσουν καθυστερήσεις, ταλαιπωρίες ακόμα και αδικίες, γι΄αυτό συμφωνήθηκε η εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισής τους ώστε όσοι πολίτες διαθέτουν τα προβλεπόμενα κοινωνικά κριτήρια να μπορέσουν εύκολα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους με την ΕΥΔΑΠ.
Με την ολοκλήρωση του πλαισίου αυτού του προγράμματος και ακολούθως την εφαρμογή του, οι καταναλωτές της ΕΥΔΑΠ και δημότες της Αγ. Βαρβάρας θα απαλλαγούν από χρόνιες εκκρεμότητες με την εταιρία, θα ανακουφιστούν οικονομικά από την σημαντική μείωση της οφειλής τους και η υδροδότησή τους θα συνεχιστεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.