Ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας δρομολογεί Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων – Για άτομα 55-67 ετών

0

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ Αιγάλεω, την κα Χρυσούλα Μαρκεζίνη, αναπληρώτρια προϊσταμένη και την κα Δήμητρα Κωνσταντακοπούλου, σύμβουλο απασχόλησης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών, ώστε να έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για ανθρώπους της πόλης, ανέργους που μπορεί να ανήκουν και σε ευάλωτες ομάδες, καθώς λόγω ηλικίας και μειωμένων προσόντων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην επανένταξη στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα σε κρίσιμη ηλικία να στερούνται το δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Η συνάντηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική και συζητήθηκαν τα βήματα της συνεργασίας ώστε να ωφεληθούν τα μέγιστα οι μακροχρόνιοι άνεργοι της πόλης μας.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν συνεχή ενημέρωση από το γραφείο ενημέρωσης ανέργων του Δήμου για την εξέλιξη και τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.