Αγίας Βαρβάρας
Δωρεάν rapid test κάθε Πέμπτη στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας διεκδίκησε και πέτυχε τη δημιουργία Σταθερού Σημείου διενέργειας Δωρεάν Rapid Test, κάθε Πέμπτη στο Α’ ΚΑΠΗ της πόλης, στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7.
“Οι ενέργειές μας ήταν αποτέλεσμα πλήθους αιτημάτων γονέων μαθητών της σχολικής κοινότητας της πόλης μας, που χρειάζεται συχνά να πραγματοποιούν rapid test, αφού όλο και μεγαλύτερος αριθμός μαθητών διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. Ιδιαίτερα αυξημένα επίσης ήταν και τα αιτήματα πολιτών της περιοχής μας, που χρειάζεται να κάνουν rapid test, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά περιμένοντας σε ουρές στα φαρμακεία της περιοχής, όπου απευθύνονται κυρίως οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.
Ξεκινώντας την περασμένη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, συνεχίζουμε την πραγματοποίηση δωρεάν Rapid Test σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, στο Α΄ ΚΑΠΗ του δήμου μας στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7, σε χώρο κατάλληλα στεγασμένο, με πλήρη ιατρικό εξοπλισμό.”, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Αγίας Βαρβάρας3 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης4 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι