Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Ξεκινούν εργασίες επισκευών στα σχολικά κτίρια – Οι εργασίες που προβλέπονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάθεση της τρίτης εργολαβίας για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων και άμεσα, ξεκινούν οι εργασίες στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος με ανάρτησή του περιγράφει επακριβώς την δέσμη εργασιών που αφορά αυτή, η Τρίτη όπως προανεφέρθη, ανάθεση.

[ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ειδικότερα οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν είναι:
1.Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, πάχους 32 mm, μετά την αποξήλωση και απομάκρυνση του υφιστάμενου, στο 1ο – 4ο – 12ο – 13ο Νηπιαγωγείο.
2. Επίστρωση του δαπέδου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού με πλαστικό δάπεδο και τοποθέτηση περιθωρίων (σοβατεπιών) περιμετρικά των χώρου, λόγω έντονων φθορών στο υφιστάμενο μωσαϊκό.
3.Προμήθεια και τοποθέτηση σιδερένιων θυρών στο 3ο Γυμνάσιο – στις αποθήκες που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-μετά την αποξήλωση των υφιστάμενων και ελαιοχρωματισμοί αυτών.
4. Προμήθεια και τοποθέτηση σιδερένιων κασσών στο 5ο Δημοτικό -στα WC των δασκάλων – μετά την αποξήλωση των υφιστάμενων και ελαιοχρωματισμοί αυτών.
5. Προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων πρεσσαριστών θυρών με επένδυση φορμάϊκας στο 1ο Λύκειο και στο 2ο Γυμνάσιο – στα WC καθηγητών – μετά την αποξήλωση των υφιστάμενων.
6. Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών θυρών τυποποιημένων βιομηχανικής προέλευσης στο 2ο Γυμνάσιο – στις πόρτες των αιθουσών του 1ου ορόφου που οδηγούν στο μπαλκόνι μετά την αποξήλωση των υφιστάμενων.
7.Ανακατασκευή των τουαλετών καθηγητών στο 1ο Λύκειο και στο 2ο Γυμνάσιο.
8. Ενίσχυση των υπαρχόντων κιγκλιδωμάτων του ισογείου του 1ου Λυκείου και συγκεκριμένα σε μία αίθουσα και στα έξι παράθυρα δίπλα στα κυκλικά κλιμακοστάσια επί της Ελ. Βενιζέλου και στα παράθυρα του αμφιθεάτρου επί της οδού Διομήδη Κομνηνού και ελαιοχρωματισμοί αυτών.
9. Επένδυση εξωτερικών βρυσών στο 4ο Δημοτικό με πλακίδια πορσελάνης.
10. Προμήθεια και τοποθέτηση επίπεδων κυψελωτών πολυκαρβονικών φύλλων στο 8ο Δημοτικό.
11. Προμήθεια και τοποθέτηση δύο μπασκετών ολυμπιακού τύπου στο γήπεδο του 1ου Γυμνασίου.
12. Μόνωση τμήματος δώματος 1ου Λυκείου & 4ου Δημοτικού.
13. Αποκατάσταση προβλήματος εισροής υδάτων στο 13ο Νηπιαγωγείο.
14. Στεγανοποίηση αρμού διαστολής στο 11ο Νηπιαγωγείο.
15. Ανακαίνιση εξωτερικών χρωματισμών με ακρυλικό χρώμα στην πρόσοψη του 2ου Δημοτικού σχολείου, με χρήση ικριωμάτων.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται μαζί με το Φ.Π.Α. 24% στο ποσό των 98.800,00 ΕΥΡΩ.]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ