Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Η Γυναίκα στην Εξουσία»: Διαδικτυακά η ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 29 Μαρτίου οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για τον Μάρτιο -μήνα Γυναίκας.

Τις εργασίες της Ημερίδας ανοίγει στις 18:00 με χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ ακολουθεί η διαδικτυακή επίσκεψη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και το μήνυμα της Προέδρου του Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ. Αμέσως μετά αρχίζει η συζήτηση, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της πολιτικής, της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.
Στη συζήτηση, που συντονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου
συμμετέχουν η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, η Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Κακογιάννη Ξένια Καλδάρα, η σκηνοθέτις και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεατρο Τεχνης Καρολος Κουν Μαριάννα Κάλμπαρη και η διδάσκουσα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δέσποινα Κοσμοπούλου.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, που λάβει χώρα στο φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, θα τεθούν θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν την εργαζόμενη Γυναίκα στη σημερινή εποχή και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζει, ειδικά όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας.
Η ημερίδα θα είναι ελεύθερα διαθέσιμη για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook
Περιφέρεια Αττικής αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν την Ημερίδα στο FB event https://fb.me/e/29ABRRP3O. Για τα άτομα με προβλήματα ακοής, θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ